UA-182596460-1

JAHFED MUSIC

Selfie

Wat kun je leren?

Muziek creeeren gaat om het maken van plezier. Maar er zijn uiteraard heel veel manieren om je muziek naar een ander niveau te tillen. Zelfs vanuit geen ervaring met muziek kun je mooie muziek leren maken.

Vanaf mijn 10e maak ik al muziek, en heb in verschillende bands gespeeld van allerlei genres, de laatste 3 jaar ben ik meer bezig met het produceren van muziek en de diepte in te gaan met het maken van muziek om het tot een hoger niveau te tillen. Geinspireerd door producers zoals  Skrillex, Noisia, en vele anderen, maar ook bands zoals Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Oasis, Snarky Puppy en popmuziek is er veel om te ontdekken.

Om wat voorbeelden te horen klik hier.

Het begint in de basis bij Groove en Ritme, waarna je harmonies  en expressie verder kunt toevoegen om je groove of gevoel in te kleuren. once you have that  you can add harmonies and expression to the music. Als je altijd al wou beginnen met muziek productie of het opnemen van je muziek, maar je weet niet waar je moet beginnen of je bent een beginnende producer die vast zit met zijn tracks omdat ze niet klinken zoals je zou willen en je weet niet waar te beginnen, neem contact op en start je lessen deze maand nog! Of probeer een gratis proefles.

Hopelijk tot snel!

Grt,
Jahfed